Ei kahta samanlaista

Ullan Pakarin historia juontaa juurensa jo vuoteen 1911 ja Honkajoelle. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 40 leipuria kahdessa leipomossa, Porissa ja Hyvinkäällä.

Ullan Pakari on aina kunnioittanut perinteitään toiminnassaan, ja vielä tänä päivänäkin leivät leivotaan käsin samoja reseptejä noudattaen ilman lisäaineita. Haasteena oli, etteivät kuluttajat kuitenkaan olleet tietoisia yhtiön lisäaineettomista, käsin leivotuista leivistä.

Palvelumme

  • Workshopit
  • Palvelumuotoilu
  • Digitaalinen palvelu

Ominaisuudet

  • Uusi fontti
  • Tuotepakkaukset
  • Verkkosivut

Mitä me teimme

Ei kahta samanlaista. Käsin leivottu tarkoittaa lisäaineettomuutta, ja tämä teema näkyy yhtiön markkinoinnissa ja viestinnässä. Käsintehty leipä oli pääasemassa suunnitellessamme uutta ilmettä.

Teimme Ullan Pakarille uuden fontin, verkkosivut ja tuotepakkaukset. Suunnittelimme uudistukset käsin ja halusimme sen myös näkyvän, jotta Ullan Pakarin leipä ja markkinointi kohtaisivat.